Om oss på Ydre Skåp

Om oss

Smarta och praktiska skåp

Vi på Ydre Skåp bygger skåp för påbyggnad av transportbilar och pickuper. Våra standardmodeller kan anpassas och utrustas på en mängd olika sätt för att fylla just ditt behov.

Vårt produktutbud består i huvudsak av sex standardprodukter som vi sedan bygger helt utifrån dina behov.

  • Y1-skåp     – monteras ovanpå karossen på pick-up bilar
  • Y2-skåp    – ersätter originalflaket på pick-up och byggs direkt på chassiet
  • e-Boxline – ett unikt koncept för Peugeot, Opel och Citroên
  • Storskåp  – finns i standardutförande eller kundanpassat, samt kyla eller värmeutrustat
  • i-BOX        – ett lätt skåp anpassat för e-fordon
  • Ydreflak   – kan utrustas med tippflak och kran

Modern serieproduktion med miljösmart tänk

Sedan starten 1999 har vi utvecklat verksamheten i flera steg. I vår moderna fabrik, med en totalyta på 4 500 m², tillverkas och kallpressas egenutvecklade sandwichpaneler på ett innovativt sätt med ett minimalt klimatavtryck, som sedan används för byggnation av olika skåpvarianter för påbyggnationer av lätta och tunga transportfordon. Här kan du läsa mer om hur tillverkningen av ditt skåp går till.

Riksomfattande servicenät

Vårt riksomfattande servicenät innebär en trygghet för dig som kund. Våra serviceverkstäder servar och reparerar ditt Ydreskåp. Här kan du också närsomhelst komplettera din utrustning med någon av våra tillvalsprodukter.

När vi bygger ditt skåp tilldelas ditt skåp ett unikt serienummer som tillsammans med ritningar och annan dokumentation sparas. Detta gör att vi kan spåra varje skåp ned på komponentnivå och vi vet exakt vilken reservdel som behövs när serviceverkstaden behöver beställa. Här hittar du våra serviceverkstäder.

Mängder av tillval för total kundnöjdhet

Vi har ett väl utbrett underleverantörsnätverk som gör att vi kan erbjuda tillval inom många olika områden, som t.ex. blixtljus, backkamera, ljusramp, arbetsbelysning, serviceinredning. Allt för att ditt fordon ska bli väl anpassat utifrån dina behov.

Transportfordon för kyla eller värme

Efterfrågan på transporter som hanterar kyla och värme har ökat markant de senaste åren. Vår skåpkonstruktion med högisolerande sandwichpaneler kräver ingen ytterligare isolering, och många av våra större transportfordon utrustas antingen med ett kyl- eller värmesystem från Carrier och Webasto.

FiberBoden-Nyhet

Ledande inom specialanpassade fordon.

Tack vare vår breda kompetens och hantverksmässighet gör vi även mer kundspecifika produkter. Vi är marknadsledande på den svenska och norska marknaden inom detta segment.

Vår konstruktionsavdelning tar fram förslag till konstruktionsritningar och kan med sin erfarenhet bidra med idéer och lösningar för just ditt behov.