Vi söker montörer.

Ydre Skåp behöver nu förstärka organisationen för att klara vår stora volymökning, och söker därför dig som vill arbeta inom fordonsbranschen och vara delaktig i att bygga dagens och framtidens transportbilslösningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer bl.a. att få arbeta med tillverkning av skåp, men även montering av påbyggnationer ex. flak och skåp på chassi och lätta lastbilar, samt förmontage av komponenter i produktsortimentet. Även montering av tillvalsutrustning som värmare, larm, x-ljus, dragkrok etc. förekommer. Inom vår produktion av skåp ingår limning och kapning av stomdetaljer och slutmontage i sammansättningsenheten. Vi har även egen tillverkning av dörrar och luckor till skåp. Arbetet är varierande, tempofyllt och kräver både egen planering och noggrannhet. Andra arbetsuppgifter kan förekomma, då vi strävar efter en utökad rotation och utbyte av kompetenser. Tunga lyft kan förekomma.

Din profil

Nu söker vi dig med stora mått av ansvarstagande, drivkraft och målmedvetenhet, vi kommer särskilt att väga in dina personliga egenskaper. Du har förmågan att arbeta på egen hand utifrån ritningsunderlag och fungerar även i teamarbete. God datavana och erfarenhet från arbete inom fordonsindustrin är mycket meriterande, liksom truck och travers behörighet. Svenska i tal och skrift är ett krav. Lockas du av att jobba med utmaningarna som montör på Ydre Skåp, tveka inte att ansöka redan idag! Vi jobbar med ett löpande urval under ansökningstiden.

Mer om tjänsten

100% Heltid. Dagtid. Kollektivavtal finns.

Din ansökan skickar du till info@ydreskap.se